Uutissi Turust 4.7.2016

Maanantaissi uutispaukkujyvei…
Ny taas, ku kesä o parhaimmillas, ova tulipalokunta ja muutki taas muistuttanee, et krillaamine ja kaik tulileikit on kivoi, mut ne voi olla vaste laki tai jotain töllin tai kaupunkin sääntöi. Ja jos siin sun rillis on parimetrise lieskat, ni sit olis pare laittaa kansi pääl!
Ny ne o laittanu Förinki intterweppi. Sää voit laittaa älypuhelimes tai tietokonees kyyläämä, millo Föri o rannas sun pualel, ja ei tartte sit odottaa eres kolmee minuuttii, vaa voit iha kävel suoraa Föril vaik silmäkkii. Älä kuiteska tee nii, ei se iha nii tarkka se weppi oo.
Pernon telakal Halosen Tarja kävi vihkimäs Tallinki uure paati, Mekastaarin, vaik joutuki klenkkaamaa paikal krykäkepeil. Tää paatti o taas uus maakaasul kulkeva, ja sen pitäs kuskata ihmissi Helsinkist Tallinnaa ja viinaa Tallinnast Helsinkki jo ens kesän.
Mist tiärä, et kakara o tullu murrosikkä? No tiätty siit, ku pikkukakkone o vaihtunu isoo kolmosee.
Ulkomailt. Kankasal siin Tampere piäles oli joku pappa ploosannu mittarisse vähä turha pal rosentei. Poliisi olvat ottane silt ajokorti pois, ja päästäne ulos. Ikkunast oliva si nähne, et autooha se meni, ja läks taas ajaa. Eiku vilku pääl perää, ja uusiks puhalluttama. Taas kärys, ja ny tuli viäl pääl syyte ilma korttii ajamisest. Poliisi mukka tää o ikäihmiste tän kaure kärkitulos, 41 minuutis kaks käryy.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa