Uutissi Turust 11.7.2016

Maanantaissi uutismustikoi..
Tual Aboavetus-museos alettii tehrä arkkeolookisii kaivauksii ja alotettii omast kellarist. Siin ku kellarii siivottii, ni sielt löyty koppa melkee satavuatiait vesipulloi, mis oli ollu ratioaktiivist juamavet. Ilmankos ei sillo viäl tarvittu heijastimi, ku kaik hehku muutenki pimees.
Yks Shimo tualt ylioppineittekyläst järkkäs viimeperjantain suure kemu, ku se sai vihroinki paperil räntätyks esikoisnovellikokoelmans. Ei siin mittä, mutku se o jo sen toine tekele. Sit ku se kirjottaa romaani, se o taas varmaa esikoine. Montakoha esikoislast sil mahta ol?
Posti o taas kaikkie hampais, ku parhaimmillas kirjee meno Pernost Piikkiösse vie kaks viikkoo. Virtane Lonttisist kyl oli sitä miält, et ei se nii välii oo, vaik ei tulis postii enää ollenkas, ku sielt kuiteski tulee vaa laskui ja karhui ja mainoksi.
Poliisiuutissi. Viikoloppun ol paatil kulkeva poliisit pysäyttänee yhe äijän tual Velkua suunnal ja puhalluttanee. Ku viisari oli noussu sevverra ylös, et meni laittoma pualel, ni ukko oli loikannu vette ja alkanu kroolata karku. Mut äkkiäkös se oli sit onkittu ylös ja saati viäty verikokeisi.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa