TUTO Hockeyn maalille slovakialaisvahvistus

TUTO Hockey on solminut 1+1 vuoden pelaajasopimuksen slovakialaisen maalivahdin Richard Sabolin kanssa. Sabol edusti viime kaudella HC 46 Bardejovia. 22-vuotias maalivahti on edustanut kotimaatansa junioritasolla 18-vuotiaiden ja 20-vuotiaiden maailmamestaruuskisoissa.

– Kuluneet kaudet ovat todistaneet meille, että tarvitsemme kauden alusta lähtien kolme maalivahtia. Etsimme kevään ajan kolmatta vahtia rauhassa. Lopulta löysimme meille täydellisesti sopivan maalivahdin. Richard on nuori ja lahjakas pelaaja, jolla on jo runsaasti kokemusta miesten sarjoista, kommentoi TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola tuoretta hankintaa.

– Maalivahdeissa on kenttäpelaajia selkeämpi ennakkojärjestys.  Kristian Järvinen on ykkösmaalivahtimme ja nuori kaksikkomme Kaarlehto &Sabol lähtee haastamaan häntä. Uskomme, että kaikki kilpailu on hyvästä ja asetelma on näin ollen erinomainen. Maalivahtiosasto on nyt siinä kunnossa, että yksi loukkaantuminen tai sairastuminen ei aiheuta ketjureaktiota, jossa käydään puhelimella läpi koko Suomi, jatkaa Aittola.

– Pelaajasopimuksen toinen vuosi on optiollinen. Tämä mahdollistaa meille jo nyt seuraavan vuoden rakentamista. Richardilla on ensimmäinen kausi aikaa tottua suomalaiseen jääkiekkoon. Nuori pelaaja tarvitsee peliaikaa, ja koska Richard ei ole enää juniori-ikäinen on hänen kanssaan sovittu, että peliaikaa voidaan hakea myös Suomi-sarjasta, päättää Aittola.

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita