Ilmoittautuminen lasten ryhmiin on alkanut

Ilmoittautuminen suosittuihin FBC Turun lasten harrasteryhmiin 2007-2013 -syntyneille pojille ja tytöille on käynnistynyt. Lisätietoa ryhmistä lyödät tältä sivulta sekä ryhmien omien nettisivujen kautta, josta löydät hinnat, harjoitusajat ja -paikat sekä ilmoittautumistiedot.


POJA
T JA TYTÖT 2007- SEKÄ 2008- SYNTYNEET

FBC Turun F-poikien ja tyttöjen joukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa sekä pelaavat turnausmuotoisia korttelisarjapelejä, joissa peliaika jaetaan tasaisesti. Toiminta on askelen tavoitteellisempaa ja harjoittelussa korostuvat yksilötaitojen oppiminen sekä joukkuepelaamisen perusteiden omaksuminen. Kaikissa joukkueissa on mahdollista käydä kokeilemassa toimintaa kahden viikon ajan ennen sitoutumista ryhmään.


Poikien ja tyttöjen F-juniorijoukkueet:

F1-pojat (2007 -syntyneet)
F2-pojat (2008 -syntyneet)
F-tytöt (2008-09 -syntyneet)

Klikkaa joukkueen nimeä saadakseni lisätietoa toiminnasta ja päästäksesi ilmoittaumaan

SALIBANDYKOULUT POJAT JA TYTÖT 2009-, 2010- JA 2011- SYNTYNEET

FBC Turun salibandykouluryhmiin mahtuvat mukaan kaikki salibandyn harrastamisesta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Tavoitteena  salibandykouluissa on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen oppiminen yksinkertaisten harjoitteiden kautta. Poikien harjoitus- ja peliryhmät kortteliliigapeleihin jakautuvat asuinalueiden mukaan sekä peliaika jaetaan tasaisesti. Kaikissa ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa kahden viikon ajan.

Poikien ja tyttöjen salibandykouluryhmät
:
Salibandykoulu (2009 -syntyneet pojat)
Salibandykoulu (2010 -syntyneet pojat)
Salibandykoulu lapsi-aikuinen (2011 -syntyneet pojat)
Salibandykoulu (2010-11 -syntyneet tytöt)

Klikkaa joukkueen nimeä saadakseni lisätietoa toiminnasta ja päästäksesi ilmoittaumaan

LAPSI-AIKUINEN SALIBANDYKERHOT 2012- JA 2013- SYNTYNEET

FBC Turun lapsi-aikuinen salibandykerhoihin mahtuvat mukaan kaikki salibandyn harrastamisesta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Tavoitteena on lapsi-aikuinen salibandykerhoissa on tutustuttaa lapset salibandymailan käyttöön ja liikuntaan leikkien ja vanhempien ohjaamaan harjoittelun kautta. Kaikissa ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa toimintaa kahden viikon ajan.

Poikien ja tyttöjen lapsi-aikuinen ryhmät
:
Lapsi-aikuinen salibandykerho (2012-2013 -syntyneet pojat ja tytöt)


Klikkaa joukkueen nimeä saadakseni lisätietoa toiminnasta ja päästäksesi ilmoittaumaan

 

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita