Uutissi Turust 18.7.2016

Heinäkuu pualvälissi uutismansikoire perskei..
Jossää meinaa viäl mansikoi saara pakkasses, ni ny sä ole jo pahast myähäs. Mansika ku kypsys pari viikkoo etuajas, ja enää toril o jälel niit viimissi jämi. Monil myyjil o vaa ropei myynnis. Ja niittenki hinta o jo aikast kova.
Tää Pokemonipeli, mist nii kauhiast kohkata melkee kaikkial, et peluri juoksee ku päättömä kana vaik mis ja kyttää vaa luuriisa. Emmä kyl huama mittä ero siihe, mitä nuore ja mone muutki o jo vuaskaussi tehny. Samal taval ne o kytänny luurii ja menny mite sattuu jo vuaskaure.
Yks kaikkie keskustas kapakkaterassi pitävie tuttu rantojemmiäs, mikä ain ku joku lähti käymä huussis tai muute jätti lasis tai pullos pöyräl, hörppäs sen tyhjäks, sai pikkuse opetukse. Paarimikko pisti kaljapullosse kaikki väkevä myrky mitä paarist löys, niinku chilii ja tapaskoo ja vaiks mitä muut, ja laitto pullo sit pöyräl iha terassi aira viäre. Oli kuulemma punane ku tomaatti jälkkeppäi, ja ei oo näkyny sejjälkke….
Poliisiuutissi ulkomailt. Viikoloppun oli lehris juttuu, mite joku jätkä oli Hesa suunnil kaahannu melkke kahtsatta poliisii karkuu. Virtane Lonttisist oli kyl sitä miält, et kyl hänki olis menny isoo kovaa karkku, jos sellane lauma kiukkusi poliisei olis ollu peräs vilku ja sirra pääl.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa