Uutissi Turust 27.6.2016

Kesäkuu viimissi uutispapanoita..
Joku äijä oli erellissunnuntain käyny Pansios kaupas tekemäs piene rahannosto puukon kans. Poliisi nappas kaverin aikast pia, ja ku vähä jutteliva kaverin kans, ni todettii, et se oli varmaa tehny samallaise pikanosto jo pari päivää aikasemmi Patterihaas.
Tähkän Late Paattisilt sano MeNaise-lehres, et hä puhuu ja pussaa. Se o vissii viimestenki saanu jonku rokotukse sitä iankaikkist pohjalaisuuttas vastaa.
Olkiluaros paukahti joku öljyputki keskel juhannusyöt. Porist tuli parikymment paloauto paikal, mut sit oli selvinny, et oli vaa parisata litra öljy levinny kaakeleil, ja atomipuali oli pois päält, ku oli hualto pääl. Paikast sai sit komian liukkaan tanssipaika, näi niinku juhannuksen kunniaks.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa