Uutissi Turust 4.4.2016

Uutissi Turust. uutispanamalaisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ike Kanerva esitti vaatimuksen et Armeina ja Aserpaitsani lopettais taistelut vuaristo-Karabahis. Luultavasten nämät lopetti heti, luavutti kaik aseetpoies ja pyysi viäl anteeks.
ooo
Aamulehres oli oikasu et myänteinen ajattelu ei paranna sairaurest. Torellisuures sairauret parantaa myänteisest ajattelust.
ooo
Turha sanno ettei valtionhallinnos vois esiintyy innostuneisuutta. Venäjän pualustusministeriökin on ihan liäkeis.
ooo
Hjalliksen venäläiset liikemiäskaverit on sijottanee miljartei veroparatiiseihi. Nee on siäl varastoitu hyviin tarkotuksiin. Ne ei tosin viäl riitä KHL mestaruuren ostamiseen Jokereil mut kokoomuksen puheejjohtajakamppanjaan joksenski hyvin.
ooo
Kummisetä elävästkuvast ollaan tekemäs kotimainev versio. Itseoikeutetust ollaan pääosassen valittemas Rosenlöfin Japi.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/257202228?secret_token=s-c70oc” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa