Uutissi Turust 11.4.2016

Uutissi Turust. Uutisansarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Eruskunta on hyväksyny uuren parisuhrelain minkä mukkaan parisuhtees saa olla kenen kans tykkää sil varauksel et jos ei oo parisuhtees ni ei pääse Tempteissön Islanti -ohjelmassen.
ooo
Varsinais-Suamen sairaahoitopiirin johtajan valinta jäi pöyräl. Kun kyselytiin et kuin kauaks ni sanottiin et sihen asti et Virolaisen Petri oppii lisää ruattii.
ooo
Mäkine oli vaihtanu kanavaa poies pualuejohtajien väittelyst ja kattonu sen sijast Avalt ruattalaisen dekkarin. Ei auttanu. Oli kumminkij joutunu kattomaan ennalt arvattavaa kököst näyteltyy draamaa.
ooo
Urheiluu. Olkus oli juttuu et onk Vormulasäännöt jollan taval sekavii nykyäns ja yksmiälissii oltiin siit et aika ajoin on.
ooo
Olkiluato laittaa yhren yksikön kiinni viikoks. Henkilökunnal suasitellaan uutta harrastust mikä on polttoainesauvakävely.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/258319368?secret_token=s-D7d7P” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa