Jakubin jatkoaikarankku toi BeeCeelle ekan täplän

10.04.2016

Huh-huh, mitä draamaa lauantaina Gardenilla koettiin. Aika moni katsoja oli lähtemässä kotiin viettämään lauantai-iltaa, kun mentiin peliajan viimeistä minuuttia ja Soittorasia-hyökkääjän laukaus oli lipumassa kohti tyhjänä odottavaa kotijoukkueen maalia. Pallo osui kuitenkin vain sisätolppaan ja BeeCeen puolustus hoiti irtopallon. Antti Kokko taikoi kuin tyhjästä 5-6 kanttikavennuksen puoli minuuttia ennen täyttä aikaa, mutta kello tuntui käyvän vääjäämättömästi vieraiden eduksi.
Mihan-ripaskat.jpg

Viimeinen hyökkäys toi kuitenkin hallin räjäyttävän tuloksen, kun Miika Hämäläinen kaivoi pallon päädystä ja syötti keskustaan leikkaavalle Aku Kuikalle joka ampui pallon voimalla putken alle. Jatkoajalla kumpikaan joukkue ei nyt jarrutellut ja laadukkaat maalipaikat taisivat mennä 3-3 ennen lopullista ratkaisua. Markus Järvinen terävällä haastoilla hankki kaksi rankkaripaikkaa samaan vaihtoon ja onneksi jälkimmäinen vihellettiin. Jakub Marek tiesi mitä teki ja pisti pallon varmasti veskan käsien kautta alakulmaan ja keltainen kasa syntyi hetkessä vierasjoukkueen pelaaja-aition eteen.

FBC Turku – Soittorasia 7 – 6 ja. (2-3,1-1,3-2,1-0)
ottelupöytäkirja

– No kieltämättä oltiin nyt aika syvässä sillassa ja moneen kertaan tässä pelissä. Uskomaton nousu joukkueelta jaJakubin kylmäpäinen rankkari jatkoajalla. Aika sanattomaksi vetää näin heti pelin jälkeen ja tarkempaa analyysiä voidaan miettiä myöhemmin, sanaili FBC Turun päävalmentaja Teemu Vainio pelin jälkeen.

Jakub_rankku.jpg

Soittorasia osoittautui erittäin fyysiseksi ja kurinalaiseksi joukkueeksi jota vastaan ei virheisiin ole varaa. Keskustassa makasi yksi tiiveimmistä puolustuksista jota Gardenilla ollaan nähty, mutta toisaalta ei teekkarit pelkkä sumppujengi myöskään ole sillä myös painetta osattiin antaa kun siihen oli paikkansa. BeeCeelle sattui muutama virhe jolla peli saatiin enemmän kuin haastavaksi itselle, mutta onneksi joukkue osoitti nyt lujuutta nousemalla väkisin tasoihin ja jatkoajalla myös ohi.

Oxdog-tahdet-Soittorasia-400.jpg
Sunnuntaina jatketaan Tamppi-Areenalla Tampereen Hervannassa ja sarja on katkolla BeeCeelle. Iso vuori on kuitenkin vielä kiivettävänä jotta saadaan kaudelle juhlallinen loppu. Soittorasia laittaa varmasti kaiken likoon kotiyleisönsä edessä ja puolustus on vieläkin tiiviimpi. Kentän koko Tampissa on sama kuin Gardenilla, joten laitakahinat jatkuvat samanlaisina kuin mitä lauantainakin nähtiin.

Sunnuntaina sarjan toinen ottelu Tamppi-Areenalla klo 17.00. Sarja katkolla FBC Turulle.
Soittorasia näyttää tämän päivän pelin suorana Periscope- ja Twitter-lähetyksenä. Linkki löytyy FBC Turun facebook-sivuilta heti kun se tiedossa. Tulosseurantaan pääsettästä.

Lauantain ottelusta paljon matskua netissä mm.Turkulaisen sivuilla, Pääkallossa sekä hienoja kuviaEsa Haanperän ja Timo Saarisen ottamina.

Frutti di Mare

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita