BeeCee nappasi Rangersilta ekan täplän

27.03.2016

 

FBC Turku onnistui tekemään Kirkkonummi Rangersin pitkäperjantaista todella pitkän perjantain ja latoi Gardenin taululle tylyt 13-4 loppulukemat. Tehokkaalla viimeisetelyllä keltainen puhuri tappoi pelin käytännössä jo avauserään. Toisessa erässä meno vain yltyi ja kun pelistä oli vielä puolet jäljellä niin homma oli jo taputeltu ja Rangersin veskakin siinä samassa vaihdettu. Kummallista lopputuloksessa oli se että pelillisesti tapahtumat kentällä eivät vastanneet ihan täysin loppulukemia. Siinä kun Rangers tuskaili maalinteossa ja maalivahtipelissä, niin kotijoukkueen maalilla Christian del Castillo venyi moneen paraatitorjuntaan ja myös verkon pöllyttämisessä löytyi onnistujia laajalla rintamalla.

Ramgers-tuuletus-400.jpg


– Rangers teki kyllä pelillisesti vaikutuksen ja alussa jos olisivat onnistuneet paikoissaan niin varmasti paljon vaikeampi ilta olisi ollut luvassa. Ekat minuutit ehkä hieman jännitettiin, mutta ensimmäisen maalin jälkeen homma vapautui ja sen jälkeen esitettiin kauden parastamme. Ensi lauantaina peli alkaa taas nollista ja mitään ei tulla Kirkkonummella saamaan ilmaiseksi. Rangers tulee varmasti parantamaan ja meidänkin pitää pystyä säilyttämään vähintään tämä taso jotta saadaan sarja poikki, mietti FBC Turun päävalmentaja Teemu Vainio pelin jälkeen.

FBC Turku – Kirkkonummi Rangers 13-4 (4-0, 5-1, 4-3)
ottelupöytäkirja

 

 

Rangers oli pelillisesti yksi parhaista ryhmistä joka tällä kaudella on Sport Gardenilla nähty. Perjantaina BeeCee nyt vain onnistui esittämään kauden parastaan hetkillä jolloin sitä eniten vaadittiin. Täytyy kuitenkin pitää samalla mielessä, että pahin miina johon keltapaidat voisivat nyt astua olisi hyvän olon tunne. Rangersilla oli perjantainakin hetkensä ja pallon pomppiessa alussa vähän eri tavalla voitaisiin rapsaa kirjoitella nyt aivan eri sävyyn. Ensi lauantaina on legendaarisessa Kirkkonummen Väestösuojassa luvassa uusi näytös. Kotiyleisön edessä Rangers haluaa varmasti pestä kasvonsa ja vastaan tulee ärsytetty vastustaja joka varmasti on paljon valmiimpi ja vaarallisempi.

Lisää netissä ottelusta:
”Ja lisää tulee” – FBC Turku-Kirkkonummi Rangers 13-4(Turkulainen)
“Ei mennyt oikein sinnepäinkään.” (Rangersin Facebook-sivut)
Ottelusta hienoja kuvia. (Kappas valokuvaamo)

Ottelusarjan ottelut:
Rangers – FBC Turku La 2.4. klo 19.00 
FBC Turku – Rangers Su 3.4. klo 16.00 (tarvittaessa)

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita