Uutissi Turust 4.2.2019

Uutissi Turust. Uutisahmattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Euroviisuerustajaks on valittu salolainen nuarimiäs ja yleisest valintaa piretään hyvänäki. Miinuspualena on see et turum murteel on mahrottoman vaikia lausuu Rarure.
ooo
Näin Sitimarketis pualitutun ketä oli hakemas lahjaa kaverillens ketä on nyrkkeilijä ja muuttanu uuteen kämppään. On kuulemma hyvä tapa et viärään turpaantulijaislahja.
ooo
Piänt irvistelyy on ollu kun Turus myytiin tiäkarhut poies kun ei uskottu et voi lunta tulla. Nyt kuulin simmosen et Kuntecilt olis tulos kuivauskalustoo myyntiin kun siäl arvellaan et tuskin ens kesänä mittän vettä sataa voi.
ooo
Turun tauti on saanu virallisen luakituksen Käypä hoito -ohjeis. Oireyhtymä on latinaks aboreksia nervosa ja se kuuluu hallinnollisten halvaantumisten ryhmään mikä on latinaks delirium governalia.
ooo
Lehres oli mainos misä sanotti et nukkuessas voi laihtu. Mainoksest oli valitettu Kuluttajavirastol mut siält kommentoiti et kyl väite voi paikkans. Jos vaan nukku tarpeks kaua.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!