Uutissi Turust 28.1.2019

Uutissi Turust. Uutisantilooppina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Viikovvaihtees pirettiin taas perinteinen pihabongaus -kisa misä kilpailtiin et ketä havaitsee eniten linnui kotipihaltans. Ylivoimaseks voittajaks ilmottautus yks tamperelainen tyyppi ketä ilmotti et on nähny jopa yli sata lintuu päivän ittaan. Tuamaristo pilas hänen riamus muistuttamal et niitten olis tarvinnu olla eri lajei.
ooo
Enklannin kuninkattaren pualiso prinssi Philippi on jonkuv verran törmäilly autollans. Hän on pualustautunu et kun kolari tapahtus ni oli selvästen alle sata klasis. Sekä nopeusmittaris et ajokortis.
ooo
Lumentulo on kohtalaist ja sihen osataan varautuu ammattilaisten paris. Ammattilaisist voiraan mainita see ketä on Kuntecin toimistol tekemäs ostopäätöksii aurauskalustoist. Hän on titteliltäns umpihankintapäällikkö.
ooo
Turun linnas pirettiin viikovvaihtees Ratsastajitten Liiton aluetapaamisten 20-vuatisjuhlat. Jaettiin muummuas hopiaisii ansiomerkeil. Simmosen sai Kirsi Siivonen ketä on liiton päätäjitten mukkan tehny hyvinkin merkittävän kaviouran.
ooo
Ulkomailt. Tamperel o joulumyynni jälken tullu pal kuntolaitteitten palautuksi ja valituksiki kuluttaja-asiamiähil. Valitukset on koskenu soutulaittei mitkä ens o innokkkaste ostettu mut sit o huamattu ettei ne mahrukka kylpyammesse.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa