Uutissi Turust 21.1.2019

Uutissi Turust. Uutisarmadana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Telkkaris oli haastattelu misä Fuengirolan biitsil jututettiin huonos kunnos olevaa aurinkopummia. Kysyttiin et onks maksanu aika pal et sihen tilaan on päässy. Vastas viisaasten: ”juu, rappion hinnalla hippi on rannalla”
ooo
Yks kaikkest tunnetumpii turkulaissi, Park -hotellin Jaakko-papukaija on kuallu. Nolo juttu et hänel ei ehritty koskaan antaa matkailun Oskari-palkintoo eikä eres valita hänt suasituimmaks turkulaiseks. Mäkinen kekkas et vois sil antaa postuumisten eres kymmenen pistettä ja papukaijamerkin.
ooo
Aatu Ehrnrootin poika Hasse asettuu ehrokkaaks europarlamenttivaaleis. Muutama Turun Karjalaiseuran vanhempi jäsen kerkes jo ehrottamaan et Prankul piretään kamppanja-avaus ellei sihen saara lupa et see suaritettais Siiranmäen suajeluskuntatalol.
ooo
Yks pikkupoika kysys Impivaaras isältäns et onk se kone minkä kans tehrään hiihtäjil väylii nimeltäns laturi. Vois hyvin ollakin. Ja se mil ajetaan kaukalo kiiltäväks erien välis vois olla jäätelö.
ooo
Urheiluu. On ehrotettu et järjestettäis virolais-suamalainen maaottelu misä lajit olis hiihto ja paini. Hiihros suarituspaikka olis Otepää ja painis suaritustapa pääote.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa