Uutissi Turust 11.2.2019

Uutissi Turust. Uutiskeikarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Microsofti suasittelee ettei Internet Explorer-selainta enää käytettäis. IE on kumminkin vallankin hoitoalan tyäpaikois viäl kovin yleinen. Ohjeeks on annettu et jos selain kaatuu yällä ni ei uudelleenkäynnistetä vaan peitellään tiatokone filtil.
ooo
Pualituttu patoloki kattos hiihtokisoi Lahdest ja sanos et hänen tiätääksens Salpausselän vastakohta on Avausvatsa.
ooo
Yhren diplomi-inssin pualiso uskoutus Apollon baaritiskil. Sanos et hänen äijän viikonloput menee siihen et se on polvillans kaapin eres ja valittaa et kaikem mailman turhaa tavaraa on kaik paikat täys. Se on simmonen konmari eli kontallaan mariseva insinööri.
ooo
Kulttuuriuutissi. Hamlet on tulos Turun Kaupunkinteatterin ohjelmistossen. Osa teksteist on käännetty Turun murttel. Esimerkiks tämä: ”Olisisinks mää vai enk mää mits olisis”
ooo
Ajat on muuttunu pikkasen Turun kunnallispolitikas ku ei ol vaihtuvuut. Ennemailmas kokomuspojat sanos et sosialiremokraateist on moni harmei. Nyn ne sano et sosialiremokraateist on monet harmai.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!