Uutissi Turust 11.2.2019

Uutissi Turust. Uutiskeikarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Microsofti suasittelee ettei Internet Explorer-selainta enää käytettäis. IE on kumminkin vallankin hoitoalan tyäpaikois viäl kovin yleinen. Ohjeeks on annettu et jos selain kaatuu yällä ni ei uudelleenkäynnistetä vaan peitellään tiatokone filtil.
ooo
Pualituttu patoloki kattos hiihtokisoi Lahdest ja sanos et hänen tiätääksens Salpausselän vastakohta on Avausvatsa.
ooo
Yhren diplomi-inssin pualiso uskoutus Apollon baaritiskil. Sanos et hänen äijän viikonloput menee siihen et se on polvillans kaapin eres ja valittaa et kaikem mailman turhaa tavaraa on kaik paikat täys. Se on simmonen konmari eli kontallaan mariseva insinööri.
ooo
Kulttuuriuutissi. Hamlet on tulos Turun Kaupunkinteatterin ohjelmistossen. Osa teksteist on käännetty Turun murttel. Esimerkiks tämä: ”Olisisinks mää vai enk mää mits olisis”
ooo
Ajat on muuttunu pikkasen Turun kunnallispolitikas ku ei ol vaihtuvuut. Ennemailmas kokomuspojat sanos et sosialiremokraateist on moni harmei. Nyn ne sano et sosialiremokraateist on monet harmai.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa