Uutissi Turust 18.2.2019

Uutissi Turust. Uutisbanderollina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Eliölajien rajat ylittys täl viikoil yllättäväl taval. Uutisis oli hyänteisist kertova uutinen misä sanottiin nee loppuu koht mut se olikin ankka.
ooo
Tost on kiistelty et kuimpal hoitajii tarttee olla yht vanhust kohren hoitolaitoksis. Yks pualituttu urheilutoimittaja arveli et merkeist päätellen voi tulla niin sanottu desimaaliton tasapeli.
ooo
Penkkariajelupäivänä kiinnitti huamioo yks tyyppi ketä ajeli avobemarilla kuarma-autojen peräs ja heitteli karkkei ympärillens. Hän oli käyny lukion yksityisoppilaana.
ooo
Turun Diakonia-ammattikorkeakoulun viittomakiälen kursseil oli joku opiskelija puhunu nii rumi et opettaja oli määränny sen pesemän kätens saippual.
ooo
Esko Valtaojal on erinomanen kyky kansanomastaa Einsteinin suhtellisusteoriaa mikä torista et aika ja liike o suhtellist ja riippu mist katota. Hänel on muummuas simmonen tapa et ku hän mene junasse ni hän kysy konnarilt et anteks pysähtyk Toijala tämä junan kohral.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa