Uutissi Turust 25.2.2019

Uutissi Turust. Uutisallekoriana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kimi Räikkönen on tallii vaihtanu ja on se tiätty ymmärrettävääkin. Ennen hän oli vaan tavallinen Ferrarimiäs mut nyt jo Alfa-uros.
ooo
Pernie Sanders niminen tyyppi pyrkii Ameriikan resirentiks kovi. Hän on jo 77 vuaren ikkänem mikä on saanu monet poliitikot kommentoima. Esimerkiks Jörkka Donner on sanonu et nuarena sitä on vitsa väännettävä.
ooo
Oikasu. Täsä lähetykses sanottiin viimeks et ekonomi Karlsson olii voittanut veikkaukses Mersun. Uutinen oli epätarkka. Kyseesei ollut Karlssoni vaan Mäkinen. Eikä kysees ollut Mersu vaan vuoden 1972 mallinen mopo. Eikä hän mittä voittanut sitä vaan hävis. Eikä veikkauksessa vaan avopokeris eli sökös. Muuten uutinen piti jetsulleens paikkans.
ooo
Epävarma huhu kertoo et Turust olis kai ainakin pari nuarta miästä ollu menos Isis -terroristijärjestön riveihi. Oli joku kuullu paikallises paaris kun tummatukkaset kaverit oli maininne isiksen mont kerta Oli pohtine et kuin tekisis: olisis vai menisis
ooo
Ilmastomuutos vaikuttaa sihen et jalojen lehtipuitten muarostama lehtovyähyke Suames laajenee. Täl on ainakin see merkitys et tulevaisuures syntyy enemmän lehtolapsii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa