Uutissi Turust 11.3.2019

Uutissi Turust. Uutiskonttorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkin rakennus ja lupalautakunta matkustaa Hampurissen tutustumaan sikäläise hulevesi -systeemiin. Nee on meinane tutustuu ainakin isoon huleveteen, piäneen huleveteen ja ns. weiss -huleveteen.
ooo
Naantalis myytiin huutokaupas 1,7 miljoonaa postimerkkii 2400 eurol. Erinomanen ostos. Äkkii laskien kappalehinnaks tuli 0.0014 eukkaa kipale eli jos lähettää sata joulukorttii vuares ni se maksaa alle 15 senttii per joulu. Merkit piisaa vuateen 19019 asti
ooo
Taneli Mäkelä on näyttelemäs Turus poliisipäällikköroolii ja kehuu et see on mukavaa. Ei viäln ymmärrä et jos on Turus poliisipäällikkö ni hyvin äkkii on kasa rikosilmotuksii niskas.
ooo
Holmenkollenin hiihtokisois on pal ristiriitast katottavaa. Hualtoporukoil ja hiihtäjil on sukset ristis ja latuvarren yleisöl silmät ristis.
ooo
Opas kertos Viatnamis ryhmäl et tämä temppeli on nimeltään Kolmen apinan temppeli. Tamperelainen turisti kysys et : Ahaa. Mistähän se on saanut nimens Opas sihen et apinoista.
Tamperelainen: Mielenkiintost. Kuinkahan monta niit oli?
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa