Uutissi Turust 18.3.2019

Uutissi Turust. Uutislamborghinina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turkulainen joukkoliikenne on saamas uusiii ratkasui eli niin sanotun tee se itse metron. Näyttää lupaavasten silt et Eeriikinkatu on torin paikkeil ittelläns vaipumas maan alle.
ooo
Loiri vois olla kummina kun uus laiva laitetaan Turus altaaseen. Päälle kunnon kemut. Ensin suaritettais vesille lasku ja sit päästettäis lasille Vesku.
ooo
Yks Juha oli lehrest lukenu et on koitettu mammutti saara aikaseks simmotto et sen dna:ta isttuteta hiireen. Hanke on kumminkin tyssänny. Luultavaste laskeskelti et tiarios vois olla liiav vaikia synnytys.
ooo
Yks äkäne mummu istus keltsukas etupenkil ja tökkis kuski sattenkepil ja kysys et onk tämä Puistokatu. Kuski sanos et ei se ol, ku se o mun kylkiluuni.
ooo
Nyt o simmone muaris et voi tilata oman personal trainerin kunto hoitama. Ekonomi Kaarlssoni sanos et heijä frouvallaki o simmone. Kaarlssoni ei asiast ollu enne mittän tiänny mut ku tuli viime viikol kesken päivän kotti ni personal traineri oli ollu juur kotikäynnil ja jooga-asennot keske.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa