Uutissi Turust 25.3.2019

Uutissi Turust. Uutisvinkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Juha fundeeras et Ranska on luultavasten torellinen suurmaa hiihtämisen maailmankupeis. Kun kattoo telkkarii ni Pariisis on joka toisel keltanen liivi päälläns.
ooo
Hämeen Härkätiä oli aikanas hyäryllinen kauppareitti mut toisinas sitä pitkin tuli onkelmii kans Turkussen. Voi tulla turkiksii tai ryästäjii Vaik nyt on asvalttipaana ni ei asiat o muuttunu. Voi tulla Lammin sahtii mut toisaaltans Hämeenlinna Pallokerho.
ooo
Soinin Timoo oli joku koittanu lyärä pullol. Jo pelkästäns äijän takin mallist saatto päätellä et se pullo oli tyhjä.
ooo
Yks raisiolainen tyyppi on sevverran vakavast lukihäiriöinen et se oli ilmastommuutost vastustavien artikkeleiren innottamana hankkinu vähäpätöisen auton.
ooo
Ulkomailt. Joku äijä oli Tampereel päässy kaupunki hommi tukityällistetyks. Tyäjjohtaja anto sil harjan kätte ja sanos et lakase tota Hämeenkarun jalkakäytävä ja jatka aiv vaan ettenpäi. Ei näkyny äijää sej jälke pariin päivää missä ja pomo luuli et se oli hävinny omil teillens. Mut sit sois kännykkä pomon taskus ja siäl oli se kaveri ja sanos et mää olen nyt tääl Lempääläs, lähetäks uure harja.
ooo

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa