Uutissi Turust 31.1.2022

Uutissi Turust. Uutisvaltterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sevverran vaikutust oli Valtteri myrskyl et ku joku matkustaja huuteli Fölikuskil et onk tämä Räntämäki ni fölikuski pääsi vastama et on juu on.  Joka mäki on.
ooo
Simmost on ehrotettu et kun se  joutsen kohtas traakisen loppuns Aurajoen sulas  ni seuraava Kansallisbaletin viarailunäytäntö pirettåis Föril. Olis Joutsenlammen tunnelmat helppo tavottaa ku prinssi Siegfrid lopus  hyppäis jokke.
ooo
Urpo oli lukenu lehrest et pualustusvoimat on tilaamas panssariajoneuvoi  mikkä pystyy torjuma  muun muas miinarähjähryksii,. Kun täl ajoneuvol on annettu nimeks Misu ni Urpo epäilee et se pystyy torjuma jopa fallistisii ohjuksii.
ooo
Turkulainen keksintö mikä on koronaa torjuva suuvesi-hammastahna on saanu patentin Yhrysvallois.  Tuttua. Liki vastaavaa keksintöö toteutetti jo meirän lapsuures. Uhkattiin et jos ei puheet siistiyry ni suu pestään saippual.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa