Uutissi Turust 3.7.2017

Uutissi Turust. Uutiskanttarellina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Osuuskauppa on ostanu Stokmanni herkun. Kassajonos jo pari Burberry-kolttuu kauhisteli, et ei kai täsä mittä halpuuttamist o tiaros. Koht ei kehtaa kassii karul kanta enä.
ooo
Elomaan Kike on kehitelly erityisen kesäjumppaohjelman mikä menee tämmöttös et loikka loikka hop hop hop…
ooo
Turun kaupunki on kaatanu luvatta 9 hehtaarii mettää Saramäes. Mut oikeus voittaa. Turun kaupunki on tehny ittestäns jo rikosilmotuksen. Ja joutuu luultavasten maksamaan ittellens korvauksii. Mikä valitettavast voi nostaa veroäyrii.
ooo
Metallifestivaali Tuska pirettiin Helsinkis. Tunnen yhren Metalli neljäysin toimitsijan ketä oli seuraamas ja laskutti kilometrikorvaukset kun oli tyämatka kerran.
ooo
Päivän kysymys: Mikä alkaa soimaan kun yhristetään kuusvuatiaan kärsivällisyys ja orankutankin käytöstavat? Vastaus: Trumpin twitteri.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/331201648″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa