Uutissi Turust 10.7.2017

Uutissi Turust. Uutisballerinana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Suameen tuli ennätyssuuri jäkpottijokerivoitto yli 40 miljoonaa. Voittaja on jo ilmottautunu ja sanonu et hän on Ilveksen fani. Turus virnuttiin et no nyt hänel on rahaa mennä terapiassen.
ooo
Ekonomi Karlssonin poika on niin vaatimaton et se kun se kavereittens kans perusti bändin ni nimeks he laitto vaan et Ganska Bra.
ooo
Valtteri Pottas menestys hianost Itävallas ja jo lährös esitteli hyvää suamalaist liikennekulttuurii. Lähti valoist pikkasen vaav vanhoil keltasil.
ooo
Aleksi Randellin seuraajaa ollaan kovin Turun kaupunkijjohtajaks hakemas. Simmosenkin kuulin et hakijoiren joukos olis se Vuaren turkulaiseks valittu koni.
ooo
Hampuris on poltettu autoi sihem malliin et Ugin Mersutehtaal harkitaan kolmeen vuaroon siirtymist. Riahujil on ehrotettu siirtymist Reeperpaanil misä on naamioleikkeihin enempi totuttu.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/332463902?secret_token=s-e5D1q” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa