Uutissi Turust 17.7.2017

Uutissi Turust. Uutisampparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Iltalsanoman lööpis paljastettiin et Neuvostoliitos koulutettiin ennen Talvisotaa hirvii sotilastarkotuksiin. Twitteris riahaannuttiin ireoimaan et jos olis onnistunu ni olis tullu muutoksii Tuntematon Sotilas -romaanissen. Rokkakin olis voinu sannoo et ”Sit ku hänen sarvet on tuon närreen kohal ni hänel tulloo noutaja”.
ooo
Paavo Väyrynen on ilmottautunu presirenttiehrokkaaks jos saa vaan tarpeeks kannattajakortei kootuks. Tämä on Väyryselt suuri uhrautuminen kun hän joutuu luapumaan Kansalaispualueen puheenjohtajuurest. Tätä on pahotelleet pualueen jäsene. Molemmat.
ooo
Suami on saavuttanu naku-uimisen Maailman ennätyksen ja entinen ennätyksen haltija joutus jäämään ihan muutaman tuuman häviöl. Olis jääny enemmänkim muk kun oli hyvin kylmä vesi.
ooo
Presirentti Trumppi herätti huamioo huamauttamal Ranskan presirentti Makronin pualisol et tämä on nätti ja hyväs kunnos. Juu kai sen ittestänne tiärätte sanos frouva kun on nuari pualiso ni kyl see norjistaa.
ooo
Ilkka Ike Kanerva on ehrottanu et naisil tarttis olla jonkullainen maanpualustusvelvollisuus kans. Toistaseks tämän on estänys se et on sanottu et rintatliiveist ei saa pinkkaa. Ike on kumminkin innokas koittama.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/333521240?secret_token=s-op2xM” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa