Uutissi Turust 19.6.2017

Uutissi Turust. Uutisankeroisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereel pirettiin pualuekokous misä ääntenlasku meni mönkään ja jouruttiin autol hakemaa hukkunei äänii Helsinkist. Sähläyksen syy on nys selvinny. Kokousvirkailijat oli vihrei tehtävässäns.
ooo
Hati oli pannu merkil et persutten eduskuntaryhmäst lähteneiren kansanerustajat oli nimpal tyytyväissi et heirän naama suarastans loisti. Se oli kai sitä uv -säteilyy.
ooo
Turun kaupunkijjohtaja Aleksi Randelli on vaihtamas tyäpaikkaa ja lährös Rakennusteollisuuren johtoon. Toretaan yleisest et jos ei Turun kaupunkijjohtajana pätevöiry grynderitten asioiren ajmise ni misä sit.
ooo
Grillauskausi ja hyttyskausi sattuu taas päällekkäin. Huali poies. Kauppoihin on tulos tuate misä on yhristetty grilli-ja hyttysöljy.
ooo
Paula Koivuniämi on jo seittemänkymmenen ikkänen: Nykyäns hän jo muuttelee laulujens sanoja keikoil poikakavereihins paremmin osuviks niin ku tämäkin et kuivat silmät lähtevä tukka.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/328776267?secret_token=s-Oj3xi” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa