Uutissi Turust 12.6.2017

Uutissi Turust. Uutisradikaalina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Oli unhottunu Yle Areena pääl mist tuli persutten pualuekokous. Ensin erhetyttiin kyl luulemaan et nyt lähetetään koko päivä suarana lähetyksenä Kummelii.
ooo
Tämä erhetys meni koht pian ohitte kun kävi selväks ettei see ollukkan Kummeli suarana vaan Teiniliiton liittokokous 1972 uusintana.
ooo
Nämät ns maahammuuttokriittiset saattaa olla oikias tämän rajat kii kohkaamisen kans. Nykkin kun annettiin ukrainalaisil viisumivapaus ni heti ne kävi ryäväämäs pöllöilt kolme pistet.
ooo
Sosialiremokraateil on omaty onkelmans kans kun ei meinannu mistääl löytyy presirenttiehrokast. No nyt on haku avoin ja jo rupes tipahtelema. Toistaseks on ilmottautunu ainakin Entinen miäs, Ukko Mustalaine ja Loimaan Erkki.
ooo
Kimi Räikkösen Ferrari hajos ja hän päästeli tiimirariossen suamenkiälisi voimasanoi. Kansaivvälinen yleisö vaan ihmetteli et kuin se nyt yhtäkkii rupes Vuittonin laukkuans pyytelemä.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/327634414?secret_token=s-6t0VL” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa