Uutissi Turust 3.6 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisalgoritmina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Paraisil on valmistunu hiano talo mikä on kaikkest komiampi Hespurkeri mikä on koskaan tehty. Täsä ei jää auki oikestans kun yks kysymys. Kuin kummas se ei o kerrostalo?
ooo
Pualituttu kotipuutarhuri kehus et hänel kasvaa kaik yrtit vaik kuimpal hyvi. Jopa laventeli. Se ei kyl pitäny paikkaas, hän vaan leventeli.
ooo
Likööripohjasten juamien ylikäyttö ei tee fysiikal hyvää. Toimittaja Haapio sanos kerran et jos aamulla naama on vino ni vika voi olla Baileysissä.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli saanu liävää vakavamman parisuhrepuhuttelun kun oli lauanteiehtoost leikitty seurapelii kavereitten kans. Pelis  oli pitäny luannehtia et jos pualiso olis kukkanen mi mikä  kukkanen se olis. Kurtturuusu oli oikeinki epäonnistunu vastaus.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa