Uutissi Turust 29.11.2021

Uutissi Turust. Uutisinfantiilina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kom -tatteri teki taistolaisvuasinans levyn minä nimi oli ”Porvari nukkuu huonosti”. Ei olis ikän luullu et asias olis mittän totuuren siämentä mut nyt oli Iltalehres Petteri Orpon haastettlu misä hän sanos et joutuu käyttämään c-pap laitet ku on nimpal  yänaikassi henkityskatkoksi.
ooo
Ranskalaine potkupalloilija Karin Benzema on tuamittu ehrolliseen vankeuteen. Syytä en ehtiny kattoo mut luulen et se oli erityistä julmuutta osoittaen tehty maali ja Suamen MM-haaveiden harkittu murhaaminen.
ooo
Simmonen kuva leviää netis misä Kimi Räikköne vaihtaa renkai pualisons Mintun autossen. Tätä on turhaanki ihmetelty. On see selvää ettei Kimi luata mekaanikkoihin täsä asias, nee ain takeroittee.  Hän on tiättävästen itte asias vaatinu tallilt et kilpailuis hän sais vaihtaa renkaat Alfa Romeossen itte.
ooo
Hati on seurannu tota Ruattin politiikkaa ja tullu sihen tulokseen et pääministerin kannattais tyäsopimukses esittää palkkatoivomus tuntipalkkapohjasest.
ooo
Tasavallan presirentin kanslia tiarottaa et Sauli Niinistön kuarma-autokortti pysyy voimas. Hän on  toristanu et osaa peruuttaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa