Tätä liikettä vaimo kehuu niska- ja selkäjumissa!

 

Selän ja niskan jumit ovat ikuinen riesa. Niskajumin kun laittaa “kuukeliin”, niin tulee jos mitä harjoitusehdotusta.

Kuulin tai näin tämän liikkeen joskus aikoinaan ja kerroin siitä vaimolle, joka toimii opettajana. Kokeitten korjausjaksot ja työpöydän ääressä istuminen ovat myrkkyä niskalle ja hartiaseudulle. Ja niinkuin varmasti tiedät, kun niska ja yläselkä alkavat kiusata, on se niin tosi kurjaa.

Asetu 90 asteen kulmaan 70-80 cm korkean pöydän tai tuolin eteen, kämmenet pöydän reunalla. Paina yläselkää varovasti alaspäin ja tunnet miten niska, hartiat, alaselkä, kyljet ja pohkeet alkavat venyä. Meillä ihmisillä kun on aika monta erilaista kroppaa, liike toimii eri tavoilla.

Vaimo sanoo tämän liikkeen auttavan tosi paljon hänen kohdallaan. Mulla itselläni tuntuu ensimmäisenä venyvän alaselkä ja pohkeet.

Kokeile, toimiiko sulla!

Jumppaterveisin

Petu

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa