Uutissi Turust 29.1.2018

Uutissi turust. Uutisääntellaskijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Nyt huamattiin see et pressan vaaleis ja ampumahiihtoviästis on samat säännöt. Kisa keskeytetään sik kun muut joukkueet on saatu kiarroksel kii. Ampumahiihros toki harvinaisempa et tömä tapahtuu jo ensmäsel kiarroksel.
Ooo
Vaalituloksest on moni tiätty aika ilonenki. Kaikkest ilosempi on tiätty Lennu koira ketä nyp pääsee vaalikaranteenist. Hän oli jonkuv verran huanos hapes ollu kun sai sitä enne Paavokauhurokotukse mitä hänen elimistö hylkis.
Ooo
Salos oli Niinistö tiätty ylivoimasest kaikkest suasitumpi presirenttiehrokas. Hän sai 75 prosentti anntuist äänist. Loput 25 prosenttii äänesti Teemu Rannikkoo.
Oooo
Ja nyt jo sananen kevätmuadist. Se on tiättäväst kovin kuumaa. Siit päättelin ku Turun kauneurehoitokoulus syttys pesukone palama.
Ooo
On ehrotettu et ei yksittäissi Aurajokikeitai vois rakenta enneku aurajoen kokonaissuunnitelma on toteutettu. Mikä pualestans ei passa tiätty ennenku Markelinin suunnitelma kauppatorin uuristamisetst vuarelt 89 on toteutettu. Siis yhreksäntoistsata.
Ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa