Uutissi Turust 29.1.2018

Uutissi turust. Uutisääntellaskijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Nyt huamattiin see et pressan vaaleis ja ampumahiihtoviästis on samat säännöt. Kisa keskeytetään sik kun muut joukkueet on saatu kiarroksel kii. Ampumahiihros toki harvinaisempa et tömä tapahtuu jo ensmäsel kiarroksel.
Ooo
Vaalituloksest on moni tiätty aika ilonenki. Kaikkest ilosempi on tiätty Lennu koira ketä nyp pääsee vaalikaranteenist. Hän oli jonkuv verran huanos hapes ollu kun sai sitä enne Paavokauhurokotukse mitä hänen elimistö hylkis.
Ooo
Salos oli Niinistö tiätty ylivoimasest kaikkest suasitumpi presirenttiehrokas. Hän sai 75 prosentti anntuist äänist. Loput 25 prosenttii äänesti Teemu Rannikkoo.
Oooo
Ja nyt jo sananen kevätmuadist. Se on tiättäväst kovin kuumaa. Siit päättelin ku Turun kauneurehoitokoulus syttys pesukone palama.
Ooo
On ehrotettu et ei yksittäissi Aurajokikeitai vois rakenta enneku aurajoen kokonaissuunnitelma on toteutettu. Mikä pualestans ei passa tiätty ennenku Markelinin suunnitelma kauppatorin uuristamisetst vuarelt 89 on toteutettu. Siis yhreksäntoistsata.
Ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!