Uutissi Turust 15.1.2018

Uutissi Turust. Uutisnanometrinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hati oli lukenu lehrest et asunnot on kallistune turus pualtoist prosentii. Hati ketä on insinööri osas arvella et luultavasten see on vaan keskiiarvo kun kyl monet saven pääl rakennetut asunnot on kallistune viäl pal enämpi.
ooo
Kansalaisalotteiren rustaaminen on nykyäns kovin huuros. Siin ei o mittän perä et Turun viiminen punakaartilaine Jyrki Yrttiaho olis kaikel lisäks tehny kansalaissota-alotteen.
ooo
Kyl on vapaamatkustajii joka lähtöön. Mut tämä on jo kaike huippu et joku oli menny jäniksenä Samppoalinnan maauimalassen.
ooo
Siin ei o mittän perää et Ronaltti Rumppi olis sanonu et minkätähren he ottais maahammuuttajii Tampereelt kun niit voi ottaa Turustaki.
ooo
Helsinkin piispa Laajasalon vaiheist ollaan kai säveltämäs oratorio. Sen teema on et urut ulvoo ja Visa vinkuu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!