Uutissi Turust 15.1.2018

Uutissi Turust. Uutisnanometrinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hati oli lukenu lehrest et asunnot on kallistune turus pualtoist prosentii. Hati ketä on insinööri osas arvella et luultavasten see on vaan keskiiarvo kun kyl monet saven pääl rakennetut asunnot on kallistune viäl pal enämpi.
ooo
Kansalaisalotteiren rustaaminen on nykyäns kovin huuros. Siin ei o mittän perä et Turun viiminen punakaartilaine Jyrki Yrttiaho olis kaikel lisäks tehny kansalaissota-alotteen.
ooo
Kyl on vapaamatkustajii joka lähtöön. Mut tämä on jo kaike huippu et joku oli menny jäniksenä Samppoalinnan maauimalassen.
ooo
Siin ei o mittän perää et Ronaltti Rumppi olis sanonu et minkätähren he ottais maahammuuttajii Tampereelt kun niit voi ottaa Turustaki.
ooo
Helsinkin piispa Laajasalon vaiheist ollaan kai säveltämäs oratorio. Sen teema on et urut ulvoo ja Visa vinkuu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa