Uutissi Turust 8.1.2018

Uutissi Turust. Uutissankkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sauli Sale Niinistö kävi tipauttamas alotuskiakon Tepsin ja Tapparan pelis perjantaiehtost. Vallankin Tapparan peli oli sej jälkeen haluttoman tuntust. Nee oli lukene Aamulehrest et melko varmas Sale voittaa kävi kuin kävi.
ooo
Merimaskun Osuuspankin seinään oli murrettu viikovvaihtees reikä. Ammattiliitto Pro tutkii asiaa mahrollisena lakonalasen tyän tekemisenä.
ooo
Ekonomi Karlssonin frouva sanos ethän joutuu laittama kellon soittama pual tunti tavallist aikasemmin. Poliisi tiarottaa et nyt on uusii kameroi asennettu eri pualel Turku ja on suuri torennäkösyys et joutu kuva.
ooo
Somes on nys simmonen villitys liikkeel ku maalittamine. Virtasen Maalitehras Paraisilt huamauttaa et hee on tehne sitä jo 50 vuat.
ooo
On mahrollist et Marssis on ollu vapaamuurarritten looshi. Ainakin on nys saatu selvil et Marsis on voinu olla fossiilei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!