Uutissi Turust 8.1.2018

Uutissi Turust. Uutissankkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sauli Sale Niinistö kävi tipauttamas alotuskiakon Tepsin ja Tapparan pelis perjantaiehtost. Vallankin Tapparan peli oli sej jälkeen haluttoman tuntust. Nee oli lukene Aamulehrest et melko varmas Sale voittaa kävi kuin kävi.
ooo
Merimaskun Osuuspankin seinään oli murrettu viikovvaihtees reikä. Ammattiliitto Pro tutkii asiaa mahrollisena lakonalasen tyän tekemisenä.
ooo
Ekonomi Karlssonin frouva sanos ethän joutuu laittama kellon soittama pual tunti tavallist aikasemmin. Poliisi tiarottaa et nyt on uusii kameroi asennettu eri pualel Turku ja on suuri torennäkösyys et joutu kuva.
ooo
Somes on nys simmonen villitys liikkeel ku maalittamine. Virtasen Maalitehras Paraisilt huamauttaa et hee on tehne sitä jo 50 vuat.
ooo
On mahrollist et Marssis on ollu vapaamuurarritten looshi. Ainakin on nys saatu selvil et Marsis on voinu olla fossiilei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.



+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa