Uutissi Turust 28.11 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisatoopikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Varsinaissuamen perussuamalaiset on valinne puheenjohtajaksens Ålandin. Tämä oli mahrollist mut see ei olis mahrollist et perusålandilaiset valittis puheejjohtajaksens varsinaisen suamalaisen.
ooo
Jos ei suastu maksama joulukuusikauppiaal sen pyytämää hintaa vaan tinkaa ja tinkaa ni voi saara onnettoman kräkin. Se on pihtauskuusi.
ooo
Euroopan avaruusjärjestö Nasa on valinnu ensmäset euronautit ketkä ammutaan avaruuteen. Siin ei o mittän perää et paikkaa olis tarjottu Vladimir Puuttinil ilmatteks mut ei hän ollu suastunu.
ooo
Kupittaan jalkapallostarionilla kunnioitetaan näyttävästen yleisurheilusuuruuksii Kipshoke Keinoo ja Paavo Nurmee. Stadionin pinnottteeks tulee Keino-Nurmi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa