Hyvi uutissi -Jos haluat laihtua 1 kilon, on sinun käveltävä näin monta askelta

 

Säännöllinen kävely on todella tehokas tapa pudottaa painoa.

Aina laihtuminen ei vaadi rankkaa treeniä useita kertoja viikossa, tai tiukkaa dieettiä. Laihtumiseen suositellaankin usein elämäntapamuutosta, jota on helppo ylläpitää.

Elämäntapamuutokseen kannattaakin ehdottomasti ottaa mukaan päivittäinen kävely. Usein sanotaankin, että jokaisen pitäisi kävellä vähintään 10 000 askelta päivässä, sillä se on useiden asiantuntijoiden mukaan riittävä määrä pitämään sekä keho että mieli kunnossa.

Kun kävelet vähintään 10 000 askelta päivässä, on sillä paljon erilaisia terveysvaikutuksia. Se muun muassa pitää aineenvaihdunnan kunnossa, ehkäisee masennusta ja ahdistusta ja ehkäisee vaikkapa sydän- ja verisuonisairauden, korkean verenpaineen ja muistisairauksien riskiä.

Yksi tärkeä vaikutus on myös se, että säännöllinen kävely pitää myös painon kurissa. Moni saattaakin miettiä, kuinka paljon askelia tarvitaan, että paino alkaa pudota.

Tästä on onneksi olemassa hyvinkin tarkka neuvo: yhden kilon pudottaminen nimittäin vaatii noin 160 000–240 000 askelta. Tämä saattaa kuulostaa paljolta, mutta jos päivässä kävelee suositellut 10 000 askelta suhteellisen reippaalla tempolla, ei tavoitteeseen mene kuin 16–24 päivää.

Nyt voitkin laskea helposti, kuinka monta päivää sinulla menee tietyn kilomäärän polttamiseen kävelemällä!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: nainen.com

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa