Uutissi Turust 27.5 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisaivoriihenä Vähä Heikkilä morjens
ooo
Turus ehrotettiin et Olli A Mannista tulisi kaupunkineuvos ja Lola Odusogast kulttuurineuvos. Täsä jaos nimityksen sai kumminkin vaan Olli A Manni, ei kohrannu mallia onni.
ooo
Siin ei o mittän perä et ainakan kaik perussuamalaiset olis ennakkoluulossi toisii viaraampii kultuurei kohta. Tämä Tavion Villekin otti ja meni vihil Erikans kans vaik Erika on etninen pirkanmaalais-vantaalaine.
ooo
Jääkiakon mm kisat oli ja meni ja suami tuli kahreksanneks. Ei menty kauppatoril mut Vähätoril menti ku siäl oli terassit auki eikä vahinkossakan näkyny telkkari missä.
ooo
Vahteran Antin elämäkerta julkastiin ja keittiömestaril piisaa tarinoi. Aikanas Marinas kuulemma hoirettiin liäkitys simmottos et kokki nialasi konjakin ja hönkäsi pihvin suuntaan ja huusi samal et FLAMBEE!
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa