Uutissi Turust 27.2.2017

Uutissi Turust. Uutisfikkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Perussuamalaisten kriittinen suhtautuminen taiteeseen taas tuli esil. Annettiin potkut tyypil ketä oli lahjakas säveltämä. Matkalaskui tosin vaan mut kumminki.
ooo
Yllättävän runsas lumentulo on herättäny kysymyksii monis talonomistajist. Päällimmäinen on see et mihen sen vois palauttaa.
ooo
Toi on toi Tom of Finland buumi antanu suamalaisist ehkä vähä ykspualisen kuvan. Jopa hiihtokilpailun maalisuaral koitti norkjalaine heittäytyy suamalaismiähen syli.
ooo
Keskon toimitusjohtaja Helander oli venenäyttelys käyny ja saanu puuveneosastol irean et vois kai ne Siwatkin lakkauttaa.
ooo
Parhaan sairaalasarjan tekijöi ja esiintyjii on taas palkittu perinteises Puoskari-gaalas. Tavotelluin oli tiätty parhaast leikkauksest annettu Puoskari.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa