Uutissi Turust 20.2.2017

Uutissi Turust. Uutisavokaadona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Niämi oli tiätävänäns et aurinkokuninkas Tami Tamminen on lopultaskin ymmärtäny arvons ja palkannu autonkuljettajan. Tai voi täsä siitäkin olla kysymys et oli kuvauttanu ittens 4 kertaa peltipoliisil.
ooo ooo
Noit Ronalt Trumpin tviittaukset siit et lehristö on kansalaisten vihollinen voi Suames kans johtaa leh´ritten nimenmuutoksiin. Simmoset on tiaros ku Satakunnan Kansanviiholline, Hämeen Kansanviholline ja Lapin Kansanviholline.
ooo
Toi oli ihmetyst herättäny et Trumppi sanos et viikol tehtiin Ruatsiin terroristihyäkkäys. Ymmärrettävä väärinkäsitys, kysymykses oli tämä suamalaisten abiristeily.
ooo
Tähän liittyy et ihmeteltiin et kuin joku tyyppi ajeli avomersul penkkariautojen peräs ja heitteli karkei. No, hän oli yksityisoppilas.
ooo
Yks Koskiner Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on vetäny koko ikäns norttii kaks askii päiväs. Nyt hän sanos et vast tulee arvostusta kun uutisis oli sanottu et Suami tarvii hiilinialuja.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/308605392?secret_token=s-ePAFh” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa