Uutissi Turust 13.2.2017

Uutissi Turust. Uutisaggrekaattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Niämi oli tiätävänäns et Kiskon Aijalan kaivokses olisis käytetty samallaissi petonissi tukipilarei kun TYKSin tyämaal Turus.
ooo
Jetro Ruustetti oli eksyny Alpeil mustaar rinteeseej ja kolhinu ittettäns pahanpäiväsest. Sen siit sai kun ei ollu ollu kunnon monoi vaan ne siniset muavitöppöset.
ooo
Ei noi tiäremmiähekkän kaik ihan täysraittiita ole. Määkin tunnen Tuarlast yhren fyysikon ketä ain saunaj jälkeen ottaa hiukkasen.
ooo
Humalistonkarun ärräl oli myyty kahren ja pualen miljoonan lotto. Piti olla vaan yks voittaja mut pelkästäns viäreises Silver Moonin karaokepaaris on jo pualen tusinaa tyyppii koittanu saara ostetuks vellaks ison tuapin lottokuponkii vilauttamal misä kuulemma on se voitto.
ooo
Naantalin kaupunkintalon kaffehuanees oli teksti teevees huamattu otsikko ”Miesten MM-syöksy myöhässä”. Oli oltu yleisest sitä miältä et parempi niin ku ennenaikane.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/307479935?secret_token=s-RsfPR” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa