Uutissi turust 27.12.2021

Uutissi Turust. Uutisheroreksena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Niiv vaan saatii joulu viäytetty taas vaik poikkeusolois. Pukki oli jo mukautunu. Kaks rekee oli. Toises oli lahjat ja toises eri mais ja vyähykkeil tarvittavat passit ja testauskalusto.
ooo
Kaikest humust hualimatta moni on tuntenu olons  tänäkij jouluna yksinäiseks. Muiren mukana jo aattona  kaupunkin protokollapäällikkö Mika Akkanen.
ooo
Ukrainar rajal ei ollu joulurauhast oiken tiatooka. Oli simmostakin sattunu et Venäjä kertoo et heiän lähetystööön on Ukrainas pommi laitettu ja anrteekspyyntöö kovin vaativa. Simmonen huhu kiärtää et lähetystö olisisi sijainnu Mainila nimises kyläs.
ooo
Afkanistanis on talepanit rajottane naisten liikkumist yksinäs, täytyy olla saman perheen miäs mukan. Ekonomi Karlssoni sanos et tapahtuu tätä Suames kans vaik toisinpäin. Hänen on kuulemma pakko käyrä Ikeas frouvan kans.
ooo
Terve siv vaa. Ja kattos vaan. Seuraavat uutiset tuleekiv vast enns vuan. Nii et hyvät uuret vuaret kans.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa