Muista pienet huomionosoitukset

Perheellisenkin joulu voi olla yksinäinen

Usein yksinäisen joulun taustalla on menetyksiä. Joku on jäänyt leskeksi, toisen lapset ovat lentäneet pesästä. Kun viettää ensimmäistä kertaa joulua yksin, on uuden edessä. Joulupyhinä tyhjyyden tunne saattaa tulla korostetusti esiin. Joulu voi tuntua yksinäiseltä, vaikka ympärillä olisi perhettäkin. Joulu voi usein nostaa esiin perheriidat. Jouluun liittyy vahvoja odotuksia. Monia perhejouluja värittää myös päihteiden käyttö ja väkivallan uhka.  Jouluihin voi liittyä myös rankkoja muistoja. Moni sanoo, ettei halua enää mennä takaisin lapsuudenperheensä jouluihin.

Muista pienet huomionosoitukset

Kynnys lähteä omasta kodista ja tarttua tilaisuuksiin voi olla korkea. Moni yksinäinen voi olla henkisesti tai fyysisesti heikossa kunnossa eikä jaksa lähteä. Lisäksi some ei tavoita kaikkia. Aletaan innovoimaan uudenlaisia keinoja huomioida. Usein yksinäisille sanotaan, että ole reipas ja mene, mutta se ei ole helppoa. Siksi toivoisi, että meistä jokainen huomioisi ympärillään olevia yksinäisiä. Vähintäänkin nyt joulun aikaan muistetaan tervehtiä, ehditään viedä kukkia tai kutsutaan joulutorttukahveille. Jokainen voi tehdä arjessa pieniä hyviä tekoja.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa