Uutissi Turust 26.7.2021

Uutissi Turust. Uutismarkiisina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hälytysajoneuvoil ollaan mahrollisest jo ens vuan Turun liikentees avaamas oma vihreä aalto. Tätä on innokkaast kannatettu muis valtuustorymis paitti vasemmistoliitos mikä erellyttää et otettais käyttöön punavihreä aalto. Eli joka toisis valois sentäs seisahruttais.
ooo
Olymppiakisoi piretään Tokios täyttä päätä vaik yleisöö ei o paikan pääl. Suamalaisil tämä passaa hyvin. Meit on totutettu sihen et niin ne linnajjuhlakkin katotaan telkkarist eikä siin mittä.
ooo
Yks Tuamine oli lähteny vähä ottaneena pupist mopol kottij ja niin siin kävi et maija oli poikittain tiäl. Tuamine puhalsi alustavat promillet ja sit viätiin verikokeeseen kaupunkinsairaalan päivystykse. Hän sanos meneväns vessaan ja livisti takaovest. Kaverit on sanone hänt sej jälkeen Korona-Tuamiseks. Ku kai se viruskin on laboratoriokarkulaine.
ooo
Venäjäl on tulos ensi-iltassen eläväkuva misä suamalaiset kuvataan kannipaaleiks. Tämä ei suamalaissi venäjänkävijöi juur hätkährytä. Ei siit menuust o nimpal väli kuvvaan ruakajuamet on perinteiset.
ooo
Itämeren kaasuputken rakentaminen tuli pikkasen kalliimmaks sentähren et jouruttiin vetämään osa putkest lähelt Viron ja Suamen rajaa kialtolain aikaan käytetyi vesistöi pitkin. Jouruttiin pohjan putsaamiseks hankkima ylimääräst viinanraivauskalusto.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa