Uutissi Turust 19.7.2021

Uutissi Turust. Uutistermometrinä Vähä Heikkiolä morjens.
ooo
Hati oli käyny Vartiovuaren kesätiatteris nauttimas ulkoilmakonsertist, yli 30 oli ollu astei. Näyttelijät ei sen tähren ollu väliajal lämpiös niinku tavallist vaan he oli kylmiös
ooo
Semmonenki ilo nähtiin Vartiovuaren konsertis et veljekset Aulis ja Reino Kotaviita esiintys yhres. Yleisön keskuurest huurettiin ihastuneena et ”täsä on meil oikken Turun omat Matti ja Teppo”
ooo
Nimpal on kärvässi et jos nyt tekis joka kärpäsestä härkäsen ni sais tuhanssi euroi EU:n maataloustukee.
ooo
Nykkun aleta siirty uuteen aikakaute avaruuslennois ni Historiallisil sukkulalennoil osallistuneet NASA -veteraanit on perustane oman yhristyksen. Vähemmän yllättäväst yhristyksen tunnuskause on ”Discoverya ei jätetä”.
ooo
Tyättömyys on koronan tähren ryähähtäny pahaks kulttuurialal. Vallanki moni ammattinäyttelijä kokee et on jääny osattomaks.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa