Uutissi Turust 12.7.2021

Uutissi Turust. Uutisboxerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jetron yäkerhos Linnankarul oli riahahtanu jopa 30 osanottajan joukkotappelu. Motiivit on pikkasen epäselvii mut torennäkösest kysymykses on see et kiista konserttisalin sijtuspaikast riistäytty väkivaltaseks.
ooo
Liadon Yliskulmal on vaaleis mitattu hyvinkin korkeet kannatusluvut peruussuamalaisil. Mut niiv vaan paikkakunnav väki järjesti yhren henken vastaanottokeskuksen tarjoiluinens päivinens yhrel liattualaisel rekkakuskil ninet ei kannata olla ennakkoluulone.
ooo
Turun pualueet on päässy yksmiälisyyteen pormestariohjelmast. Siin ei o mitytän perä et ystävyyskaupunki Leninkrarin entinen pormestari Puuttini olis lähettänyt onnittelusähkeen. ”Tohom määkin ain olen pyrkiny: ettei olis oppositioo ollenka.
ooo
Yks pualituttu pikasuutari on armotoj juappo. Se sanos et kaik alko jo
ammattikoulus misä määrätti et ensmätteks ku ruveta kenki tekemä otetan
kunnon pohjat.
ooo
Hellepäivi on piisanu ja ekonomi Kaarlssoni oli sanonu heijä yhtiön isännöitsijäl et eiks vois laitta pattereis kiärtämä jääkylmää vettä ni sais vähä viilennyst. Isännöitsijä sanos et ei se teknisest o mahrollist. Ai kui ei o, kysys Kaarlssonni, onnistus se talvellaki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa