Uutissi Turust 5.7.2021

Uutissi Turust. Uutishellekupolina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Epiremiolokissi uutissi. Aikasemmin oli vallal simmonen ajatus et tämä koronavirus olis tarttunu ihmisi lepakoist. Nyt on saatu paremppa tiato ja huamattu et se torennäkösest tarttuu huuhkajist.
ooo
Jalkapallon koronavaikutusten moittijat voi kyl miättii sitäkin et toisaaltans kisat lisää tyällisyyt Turus asti. Oravan Sakkekin leikkaa rikki potkittui polvii jo kahres vuaros.
ooo
Turku sai uussi Föli bussi mikkä tiätystenki sammus jo muutaman kilometrin ajamise jälke. Tätä vähä ihmetelti kaupunkin herrojen piiris; piti olla luatettava toimittaja, samalt me toi funikulaariki tilattiin.
ooo
Urheilu. Meijän toimitukselt on tiarusteltu et mitä siin potus o mist EM -kisoje maalivahrit ai vähä väli ryystää. Tämäm pitäis olla selvä. Siin on torjunta-ainet.
ooo
Iranis on simmonen laki et jos tua maahan pornokraaffist kirjallisuutta voi saara kualemantuamion. Mut nyt on kuulemma Playboylt tullu tarjous misä saa kahren kuukauren lehret teloituksetta.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa