Uutissi Turust 16.8.2021

Uutissi Turust. Uutispantterina Vähä heikkilä morjens.
ooo
Perussuamalaisten puheejjohtaja on vaihtunu. Poliitiikan toimittajat sanos et kyl oli vaikia pala hampail tämä Halla-ahokin mut kyl on yht kova tämä uus Purra.
ooo
Peurakanta on nimpal kasvanu et metsästykses saa jatkos käyttää keinovaloo. Pääsääntö on kaiketi simmonen et vaan niitä peuroi saa ampuu kenel on pitkät päällä.
ooo
Nasan luatain yritti kaivaa kolon Marssin pintassen mut epäonnistus. Tämä on Turun rakennusvalvonnas käsitetty niin et kyl olis mahrotont louhii musiikkitalo Hämähäkkitontin kalliossen.
ooo
Ruattis on kehitetty simmone mittari mikä näyttä et kuin pal on laatikkoviinilootas viäl jäljel. Suames ei ol tämmöse ollu viäl tarvet. Tääl huamata et viini o loppu sillo jos ei imeskelemälläkä tul hanast enä mittä.
ooo
Kirkon tutkimuskeskus on selvittäny et minkä verran suaranaissi ateistei on Suames ja ihan millimetrin tarkkaa lukuu ei voira esittää mut sevverran arvioiraan et on niitä ihan jumalaton joukko.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa