Uutissi Turust 23.8.2021

Uutissi Turust. Uutisuppopumppuna Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Raunistulan omakotiyhristys on antanu tunnustuksen yhrel Koskisel minkä mää hyvin tunnen sen tähren et hän on erelläkävijä näis korona-ajan määräyksis. Jo paljo ennen ku mistään turvaväleist oli muil tiatoo hän oli hommannu ittellens lähestymiskiallon.
ooo
Nasan hanke tehrä miähitetty kuulento kahrev vuaren pääst on tyssänny sihen et avaruuspuvut ei ehri valmistua. Ekonomi Karlssoni sanos et tuttu juttu heilläki: mennä tarttis mut ku ei o mittän päälle laitettavaa.
ooo
Suami on tarkotus tehrä täystupakoimattomaks vuateen 2030 mennes.  Piäni lisätoimi seuraa ku samal tiätty on kaik natsat on poistettava armeijan kauluslaatoist kans. Kaik kersantit esimerkiks ylennetään kapteeneiks ku natsojen tilal laitetaan sisupastillit .
ooo
Paksurenkaiset polkupuyärät eli fät baikit on ny muatii mil voi mettäs ajaa mut raskast see kuulemma on. Yks tyyppi ketä kokeili sanos et kun laittaa alle läskikummin ni kyl on äkkii kuski lämmin.
ooo
Naantalin kaupunki täyttää tänäpä vuasii, see on perustettu 1443. Onnittelemme teini-ikäst. Asutust Naantalis oli tiätty jo ennen kaupunkin perustamist. Kauan ennen nunnaluastarin aikoi on Kuparivuaren kallioil voinu assu saamelaissi mil oli oma nunnun-luastari.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa