Uutissi Turust 26.2.2016

Perjantain uutispläjäys viikonlopun alustukseks.

Suamusjävell oli kauhia kalapaliikki eilen ku raha-auton kimppu oli käyty ja koitettu massit viärä. Yks tuttu oli muijas kans tulle hesast päi just ohi ku siniset oli ollu konekiväärit käres tiänpiäles, ja frouva oli vaan torennu ensi et näyttä olevan nopeurenvalvontaa täälläki.

Pallis Mäkisel ruvetti siivoma viikonlopun viarai varte. Mäkinen ei olk kovi innostunu kotitöist. Mäkiskä oliki sanonu et hän ei ols saanu selvä kumpi heil pelkä enemmän imuri Mäkine vai katti.

Urolokien kansainvväline konfferenssi on taas tulos ja luennon pitäjäks tule taas latvialaine erikoisasiantuntija mikä on nimeltäs Aukases Sepalus.

Ulkomailt. Sen jälken ku Aamulehres kerrottiin et Tepsi oli voittanu Tapparan jatkoaikamaalil yks kaks ni oli tullu kymmeni soitoi toimituksen misä oli vaarittu tiato et kummottos varsinaine peliaika päättys.

Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa