Uutissi Turust 1.3.2016

Alkuviikon uutissi, ei virallissi mut torellissi

Jokiskan isäukko on julmettu motoristi ain ollu vaiks nyt jo ruppe ikäntymä. Ne oli MP-messuil ollu tosa ja löytäny siält kuus ja pualsata kuutioisen rollaattori. Sen merkki on Harley Parkinson.

Niinku hyvin tiäretä sanalaskut pruukkava muuttu aja mukka. Esimerkiks simmone vanha viisaus et “vaihta ku mustalaine hevost” o auttamattoma loukkavaks ja rasistiseks jo torettu. Sen paikal kiälitoimisto suasittele tämmöst: “vaihta ku murrosikäne kännykkäoperaattori”.

Junaliikenne Turu ja Tampere välisel raral keskeytetti moneks tunniks eile ja tamperelaiset ei päässy matkustaman Turku. Ratahallintokeskuksen puhelinvaihre tukkentus ku tuhannet turkulaiset soitti ja vaatimal vaatis saara henkilökohtasesten kiittä.

Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa