Uutissi Turust 3.3.2016

Ja torstaist hymyhermon helpotust kaikill!

Ekonomi Karlssonnin poika oli tyähaastattelussen päässy. Oli kysytty et käyttääks hän alkoholii. Poika oli sanonu et kiitos miälelläns mut alkää laittako jäitä, hän nialasee ne ain vahinkos.

Bull Mentula-nimine lihasvuari on herättäny suuttumust ku hän sano lihavii ihmisi läskeiks. Korosteta nyv viäl täsäki et läski on sopimatoine ilmaus ku mialummin kannattais käyttä termii pehmytkudosnettovoittaja.

Porotten sarvei aletam maalama heijastaval spreimaalil. Hualestunu kansalainen tiarusteli lehres et onk täst vaaraa niil ketä syä poronsarviuuttei miäskunnon kohottamiseks. Paliskunnatten tiarottaja ilmotti et vaaraa ei o, iloo päinvasto. Sen lisäks et miäskunto kasva ni se alkaa hohtaa pimiäs kans.

Vaan joka kolmas risteilyalus tyhjentää likavesitankkins satamassen, loput pullautta kaik soosit avomerel. Laivan baarin karaokes onki suasittui laului “Merimies merta paskastaa” ja “Kapteeni paskoi horisonttihin”

Terve siv vaa, huamen on perjantai!

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa