Uutissi Turust 21.2.2016

Uutissi Turust. Uutispenkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Poris oli saatu kiinni vanhempi äijä ketä pyäräili ja ohimennessäns löi naisii. Siin ei o mittän perää et kysymykses olis ollu eläkekkeel oleva Kupittaan sairaalan hoitaja ketä jäährytteli tämmöttös.
ooo
VR on alentamas hintojans 25 prosentil. Nyt kannattais varmaan myyrä rataverkko Carunal ni hinnat pysyis ennallans sähkönsiirros ja junamatkailus.
ooo
Turku ja Tampere on loppusuaral kilpailus siit et kumpaan laitetaan kasino. Tasapualist arviointii on vaikia suarittaa ja onkin ehrotettu et aiheeseen sopivast asia voitais kattoo kortil.
ooo
Iso-Pritannia sai vonkattuu erikoisehtoi siin toivos et hee ei erois Euroopan Unionist. Erovaihtoehtoonkin on valmistauruttu. EU:n johtajat on kattellee dokumenttielävääkuvaa Normandian maihinnousust simmottos et filmii on kelattu takaperin.
ooo
Apollo kymmenen astronautit on kertone et hee kuuli aikanas kummallist musiikin tapast äännähtelyy kun he lensi kuun pimiäl pualel vuanna 1969. Vuasiluvust voi päätellä et Uuren Musiikin Kilpailust ei voinu olla kysymys vaik tuntomerkit muuten passaa.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/248203572?secret_token=s-eViTr” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa