Uutissi Turust 14.2.2016

Uutissi turust. Uutislaahusankkurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jetro Ruustetti on saanu uuren lempinimen, hänt sanotaan Jetro Sandvik Ruustetiks. Oli ohjelmans kuvauksis kokeillu sukeltamist ja onnistunu joksenskin samal taval kun Sandvikin vasara.
ooo
Näit Odinin sotamiähii alkaa partioira Turus kans. Sopivii aluei on haus. Halisis ainakin olis tarve suajata asukkairen enemmistöö akkressiiviselt suamenkiäliselt vähemmistölt.
ooo
Raision Tikanmaan alueel on susi ollu kai liikkeel. Se onli kumminkin liikkunu haja-asutusalueen suuntaan. Eli Naantalissen.
ooo
Turkulainen Gasera on kehittäny laitteen mikä matkii huumekoiraa. Tämä ropotti ei viäl ossa löytää hassist mut jo aika sujuvasten kuse tulliauton renkaal.
ooo
Venäjält on alkanu pakolaissi virrata Pohjoissuameen kovi. Raja-Joosepin raja-aseman nimi ollaan maihtamas Raja-Muhammediks.
ooo

Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/247031695?secret_token=s-KOu1M” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!