Uutissi Turust 14.2.2016

Uutissi turust. Uutislaahusankkurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jetro Ruustetti on saanu uuren lempinimen, hänt sanotaan Jetro Sandvik Ruustetiks. Oli ohjelmans kuvauksis kokeillu sukeltamist ja onnistunu joksenskin samal taval kun Sandvikin vasara.
ooo
Näit Odinin sotamiähii alkaa partioira Turus kans. Sopivii aluei on haus. Halisis ainakin olis tarve suajata asukkairen enemmistöö akkressiiviselt suamenkiäliselt vähemmistölt.
ooo
Raision Tikanmaan alueel on susi ollu kai liikkeel. Se onli kumminkin liikkunu haja-asutusalueen suuntaan. Eli Naantalissen.
ooo
Turkulainen Gasera on kehittäny laitteen mikä matkii huumekoiraa. Tämä ropotti ei viäl ossa löytää hassist mut jo aika sujuvasten kuse tulliauton renkaal.
ooo
Venäjält on alkanu pakolaissi virrata Pohjoissuameen kovi. Raja-Joosepin raja-aseman nimi ollaan maihtamas Raja-Muhammediks.
ooo

Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/247031695?secret_token=s-KOu1M” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa